Ο σταθμός βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία!
 
  live music & info  
Σχετικά με το Radio Neverland

Ανάμεσα στις δύο αβύσσους της μουσικής και του διαδικτύου, μέσα από τα όνειρα και την αγάπη για τη μουσική δημιουργήθηκε η RadioNeverland!

Οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της RadioNeverland παρασύρονται από την αληθινή μαγεία της μουσικής και αφήνονται να ταξιδεύουν μέσα από την ανέμελη και ξέγνοιαστη προσέγγιση της. Στη RadioNeverland όλοι προσπαθούν να απελευθερώσουν τη μουσική από τους οικονομικούς υπολογισμούς και να της επαναφέρουν τη χαμένη της παιδικότητα. Να την ξανακάνουν παιδί γονιών που δεν τη δημιούργησαν με μοναδικό σκοπό να την εκμεταλλευτούν.

Η RadioNeverland είναι απαλλαγμένη από σκοπιμότητες και είναι πάντα φιλόξενη για όλους όσους φτάνουν σε αυτή : σε όλους τους επισκέπτες που επιθυμούν να επικυρώσουν το εισιτήριο πάθους με τη μουσική, η RadioNeverland προσφέρει μια μοναδική μουσική περιπλάνηση με τη συνοδεία της φαντασίας και της παιδικότητας. Η RadioNeverland όμως προσφέρει και κατοικία σε μουσικούς δημιουργούς σε ένα ειδικά διαμορφωμένο τόπο, απαλλαγμένο από τους ρύπους της μουσικής βιομηχανίας, που ονομάζεται "Wanderers' Land".

Στη RadioNeverland δημιουργήθηκε αυτός ο τόπος, ακριβώς και μόνο για να μπορέσει να φιλοξενήσει και να αναδείξει όλους αυτούς τους αξιόλογους (νέους και μη) δημιουργούς που ασφυκτιούν από τη στενότητα που δημιουργεί η εμπορευματοποίηση του σύγχρονου χώρου της μουσικής. Αν είστε μουσικοί δημιουργοί μη διστάσετε να στήσετε το δικό σας σπιτικό στη "Wanderers' Land" και να δημοσιεύσετε τις live εμφανίσεις σας ενημερώνοντας το Events Calendar του σταθμού. Ολόκληρο το πρόγραμμα της RadioNeverland είναι έτοιμο να φιλοξενήσει τα δημιουργήματα σας, αλλά και να τα παρουσιάσει στις ειδικές (ζωντανές και μη) ζώνες της "Wanderers' Land" που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα της καθημερινά!

Ελάτε να παίξουμε μαζί...μουσική!

Στη RadioNeverland κυριαρχεί η ανεμελιά και η ξεγνοιασιά που γίνονται αχώριστες σύντροφοι της μουσικής, τόσο για τους επισκέπτες, όσο και για τους κατοίκους της: Επισκεφτείτε και εσείς το "Sunny Monday Island", χρησιμοποιήστε το "Aircraft: Positive Thoughts", ανοίξτε το "Friday's Treasure" και οπωσδήποτε συναντηθείτε με τους πολυπληθείς Reggae επισκέπτες και κάτοικους της RadioNeverland τόσο καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, όσο και στις ειδικά αφιερωμένες ζώνες της Reggae Neverland, εκεί όπου η ξεγνοιασιά με τη συντροφιά Reggae ρυθμών κορυφώνεται.

Ξεχωριστό ρόλο στη RadioNeverland έχουν και η φαντασία με την ονειροπόληση που κλείνουν ραντεβού με την παιδικότητα τις "Once Upon A Time" ώρες με τη συνοδεία τραγουδιών για παιδιά (κάθε ηλικίας), αλλά και αφηγήσεων παραμυθιών. Υπνωτίζονται ακολουθώντας τις διαδρομές του "Comet Lullaby", ενώ αφήνονται στην έλξη του "Magnetic Rock". Παρασύρονται σε μουσικές περιπέτειες με τους "Starcatchers", δοκιμάζουν "Sprinkle of Fairy Dust" και δε διστάζουν ακόμα και να επισκεφτούν τη σκοτεινή "Mermaids Lagoon" ή και να αφεθούν στην μυστηριώδη γοητεία της μουσικής των "Favorite Shadow Thieves".

Καλώς ορίσατε και εσείς στη RadioNeverland...

Με την άδεια της